Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Maa On Litteä Teoria

Kirjassaan hän tuo omasta mielestään esille vähintään 200 eri todistetta siitä että Maa on litteä. Miten selität tämän jos Maa on pallo.


Littea Maa Ja Flat Earth Finland Mista On Kyse Iltalehti Selvitti

Useimmille ihmisille kuvaaminen litteäksi maaksi on loukkaus.

Maa on litteä teoria. Tykkää jos pidät jaksosta Kommentoi Jaa jos näet sen tärkeäksi. Ontto Maa on näennäistieteellinen hypoteesi jonka mukaan maapallo on ontto ja sen sisäpinta on mahdollisesti asumiskelpoinen. Ensinnäkin riippuu missä seisoo.

Litteän maailman teoria Antarktis maailman reunana. Taivaankannen yläpuolella on vettä ja maan alapuolella on vain vettä. Litteä maa Wikipedia Flat Earth Litteä Maa teoria Page 36 Punk in Finland litteä maanpiiri Maa on litteä ja liikkumaton Ongelma litteän maan kartan kanssa Email.

Se mihin he itse _uskovat_. Mitään avaruutta tai ulkoavaruutta ei ole olemassa muutoin nasan väärennetyissä avaruus videoissa. Tietenkin Maa on litteä.

Tämä johtuu kuun suuresta etäisyydestä maahan. Ja silti kaikki kokee seisovansa suoraan ja yläpuoli tasan yllä. Maan kaareva muoto on monella tapaa hyvin ongelmallinen.

Vaan ei toimi noin koska Maa on litteä. On ihan selvä asia se että maa on litteä. Reuna on uloskäynti litteästä maailmasta.

Maapallon pyöreys on 100 todistettu fakta jota kaikki havainnot aukottomasti tukevat. Vetovoima vaadittiin synnyttämään pallonmuotoisia tähtiä ja planeettoja jotta teoria jotenkin kuulostaisi uskottavalta. Tämän julkituonti aiheuttaa työpaikan menetyksen ja tulevaisuuden tuhoutumisen.

Kartta maailma maapallo folio antarktis teoria cold circle etelänapa historia pannukakku. Nykyiset kannattajat pitävät arvossa erityisesti vuonna 1865 julkaistua Earth Not a Globe -kirjaa. Pallon muotoisessa maailmassa pallo kimpoaa eri suuntiin riippuen siitä missä päin maailmaa ollaan.

Litteän Maan teoria on vanha. Viimeisten kymmenen vuoden aikana teoria että maapallo on litteä eikä pallomainen on syntynyt internetissä eikä vain Kreikassa. Matkustajat ja tavarat vaan kuumailmapalloon ja ylös - odotetaan että maa pyörii alla ja laskeudutaan.

Kannattaisi sinunkin tutustua käsitteeseen tieteellinen tutkimus. 48 Maapallolla Santiagosta Chilestä Johannesburgiin Etelä Afrikkaan pitäisi olla helppo lento pysyen alle Kauriin kääntöpiirin Eteläisellä pallonpuoliskolla silti jokainen listattu lento tekee kummallisen tankkaus pysähdyksen Senagalissa lähellä Kravun kääntöpiiriä Pohjoisella pallonpuoliskolla ensin. Yksikään litteän maan puolesta esitetty todiste ei ole osoittautunut kestäväksi ja valitettavasti suurin osa puhuukin vain esittäjänsä puutteelisen fysiikan tietämyksen puolesta.

Litteän maan teoria on väärä teoria maa on pyöreä pallomainen planeetta. Näin ollen kummallista kyllä useimmat ihmiset kuvailivat pejoratiivisesti litteiksi maanmiehiksi usko että Maa on litteä. Teoria vuoroveden vaikutuksesta.

Taivaalla on korkeus ja tuonelalla on syvyys. Mitä eroa tällä kaikella on. Sen salanimellä Parallax kirjoittanut englantilainenSamuel Rowbotham esittää sivuilla mielikuvituksellisenteorian joka.

Pallomaa- epäilyksien julkituonti edellyttää täydellistä taloudellista itsenäisyyttä eliitin valtakenteisiin. Maa on kolikonmuotoinen ja maan yli kaareutuu taivaankansi. Hän arvailee että ilmiö johtuu historiallisten kirjoitusten valossa siitä että jossain pohjoisnavalla tai sen lähellä.

Kuussa ei ole käyty tai että WTC-iskut oli USAn itse tekemä isku itseään vastaan jolla saatiin. He keksivät alkuräjähdysteorian selittämään sattumalta syntynyttä jumalatonta maailmaa. Internetin ihmeellisestä maailma löytyy Litteä maa -salaliittoteoria jonka sanotaan olevan CIAn luoma käänteisen psykologian operaatio työkalu jonka avulla ihminen voidaan lytätä ja saattaa naurunalaiseksi.

Jos maan alapuolella olisi pilarit jotka kannattelisivat maata niin se ei olisi tyhjyyden päällä vaan pilarien päällä. Litteä maa VS. Nykyään yhä useammat ihmiset ovat alkaneet uskomaan ja levittämään väitettä että maa olisi litteä eikä pyöreä.

Tämän teorian mukaan Antarktiksen mannerjään reuna vähänmatkaa horisonttiin on maailman reunan muuri. Vice tapasi kreikkalaiset Facebook Flat maapalloon Kreikka joukkue jotka uskovat että maapallo on litteä ja numerointi lähes 11000 Jäsenet. Litteä maa on yksinkertaisesti fysikaalisesti täysin mahdoton.

Eli toinen olisi enemmän kallellaan mitä toinen. Teoria ei toimi kun maa on litteä tasanko. Olen huomannut myös kuinka Raamattuun uskovien ihmisten keskuudessa monet ovat alkaneet uskoa maan olevan litteä.

Mukaan niiden teorian Maa on litteä liikkumattomana keskellä maailmankaikkeuden kun taas kaikki muut. Hypoteesi on ollut suosittu seikkailu- ja tieteiskirjallisuudessa sekä joissakin salaliittoteorioissaOletus ontosta Maasta on kuitenkin jo pitkään ollut ristiriidassa tieteen Maata sekä planeettojen koostumusta koskevien tietojen kanssa. Ja jos et halua nähdä sitä se johtuu siitä että Uusi maailmanjärjestys on pessyt aivosi.

Ajatusta maapallon litteydestä pidetään paitsi vääränä myös a malli-väärin kulta -standardi olla väärässä jossakin. Jumala on luonut maailman niin että Maa on taivaan ja helvetin välissä. Jos pudotan pallon alaspäin se kimpoaa aina samaan suuntaan eli suoraan ylöspäin.

Litteä Maa saa kasvavaa huomiota juurikin älyköiden keskuudessa. Job 267 Pohjoisen hän kaarruttaa autiuden ylle ripustaa maan tyhjyyden päälle. Siksi Maa on litteä.

Ja NASAkin huijaa sinua. Todellisuudessa kuusta näkyy maapallolle aina sama puoli riippumatta siitä missä päin maapallolla havainnoija on. Jos se olisi pyöreä ja pyörisi kuten väitetään niin matkustaminen olisi helppoa.

Jos litteä maa teoria pitää paikkaansa heidän pitäisi nähdä kuusta eri puolet. On selvää että maapallo on litteä. Vieraana Slim Mill.

Lähettäjä Chris Fleming Keskustelu. Maa on pyöreä ei litteä. Raamattu ei opeta maan olevan litteä jonka alapuolella pylväät kannattelisivat litteää maata.

12 syytä miksi maapallo ei ole litteä Me kaikki tiedämme että Maa on sellainen. En väitä maailman olevan litteä mutten suinpäin hylkää teoriaa niin kauan kuin en voi olla asiasta 100 varma. Näitä en usko ennen kuin näen -tyyppejä vaivaa myös se että on olemassa vain yksi totuus.

Ainoa syy miksi sellaisia naurettavia pysähdyksiä tehdään on se että Maa on litteä. Slim Mill on iranialaislähtöine.


Flat Earth Littea Maa Teoria Page 36 Punk In Finland


Jos Maapallo Onkin Littea Buenotalk


Littea Maa Ja Flat Earth Finland Mista On Kyse Iltalehti Selvitti


Kerho X Littea Maanpiiri Youtube


Littea Maa


Littea Maa Ja Flat Earth Finland Mista On Kyse Iltalehti Selvitti


Ihmiset Jotka Uskovat Maan Olevan Littea Youtube


Posting Komentar untuk "Maa On Litteä Teoria"