Düz Dünya Jiroskop
Planları 20000 Dolarlık Lazer Jiroskop ile Dünyanın yuvarlak olmadığını kanıtlamak. Jiroskopların dönüş ekseni yönünü özgür olarak seçebilir.
Duz Dunya Ucus Rotasi Sorunu Duz Dunya Haritalarinda Ki Buyuk Hata Ve Yeni Duz Dunya Haritasi Youtube
Gemi ve uçakların hareketlerini kontrol etmek için jiroskopik aletler geliştirilmiştir.
Düz dünya jiroskop. Insan sadece cahil olduğunda genellikle içinde kalır düşünceleri. Jiroskop olarak bilinen alet ilk olarak 1817de J. Kendisi Dünyanın düz olduğunu kanıtlamak isteyen gruba mensup.
Düz dünya topluluğunun iddialarından bahsedelim. Bunun mümkün olduğunu algıladığınız ya da beyninizdeki küre dünya hayaliyle değil düz dünyanın devasa alanını göz önünde bulundurarak düşünmeniz gerekmektedir. Gizemli bir güce sahipmiş gibi dönmek için düz bir alana ihtiyacı yoktur.
1 jiroskop dik duruyor dünya düz olmalı. Kanıtlama girişimi sonucunda Lazer Jiroskopun bulduğu Dünyanın gerçekten de yuvarlak ve dönüyor olduğuydu. Eğer dünya küre olsaydı Güneye doğru indikçe dünyayı çepeçevre dolaşmak ekvatora göre gittikçe azalan mesafelerde olması gerekirdi.
Jiroskop DÜ döner olarak da bilinir. Oysaki uçaklardaki Jiroskop cihazının ufuk çizgisini sabit tutması mesafe aldıkça irtifa kazanmadığının delilidir. Dünya presesyon hareketini 26000 yılda tamamlar.
Ancak görelilik teorisi bir yana sokakta yürüdüğümüz hızda Dünyamız tabii ki yuvarlak. Çukur Dünya da denilebilir. Dünya çapında 200 milyon insanı etkileyen Parkinson ve ETnin yol açtığı el titremesi yüzünden yemek içmek gibi en temel gündelik ihtiyaçların giderilmesi bile imkansızlaşabiliyor.
Ayrıca düzlüğe göre değil yer çekimi etkisiyle çalışırlar. Satışımı yaptığımız ürün orijinal üründür. Bunun sorunu şu ki dünyayla aynı eğimde gidersen zaten dünyaya dik olursun.
Bir jiroskop presesyon ve nutasyon olarak bilinen hareketleri de içine alan çeşitli hareketler yapar. Acaba dünya düz mü. Ancak söz konusu bir ipte asılı jiroskop olduğunda durum daha şaşırtıcı bir hal alır.
Insanların bu düz dünya görüşü gibi ilkel inançların peşinden gitmesini cahilliğe ve nefrete bağlıyorum. Dünya düz mü yoksa yuvarlak mı Benceme hoş geldiniz. Öte yandan 1852de dünyanın ekseni etrafında döndüğünü ispatlamak gayesiyle gerçekleştirdiği deneyler esnasında J.
Her şekilde nasıl dönebildiğini anlamak için Jiroskopun dönüşünü uzun uzun izleyeceksiniz. Bu dünyanın yaptığı güneş ve kendi etrafında dönmenin dışında üçüncü bir hareketi olduğu anlamına gelir. Yani Dünya yuvarlak olduğunu iddia eden dış güçlerin dediklerine uygun biçimde gerçekten de yalpalıyor.
Deniz sularının olmadığını düşünürsek toprak kısmına ulaşmış olacağımızdan Çukur Dünya da denilebilir. Dünyanın kendisi uzayda ekvatoru yaklaşık 1600 kmsaat hızla dönen bir jiroskoptur. Işte dünyanın yuvarlak olduğunun kanıtı.
Ki bu D Marbleın elindeki telefon dahil bugün neredeyse bütün akıllı telefonlarda olan bir özelliktir. Dünya etrafında uçan bir uçak her 5 dakikada bir burnunu aşağı doğru yönlendirmeli ki arza paralel kalsın Bu arada her tür eğimde dünyaya yani arza paralel kalan jiroskop cihazı vardır. Düz dünyacılar İlginç çok ilginç deyip yeni bir deney üzerinde düşünmeye başlıyor.
Bu da dünyanın düz olduğunun delilidir. Düz dünya teorisine inananlar bir yerde haklı. Bazı cihaz ve araçlarda denge sağlayan parçalardır.
Düz Dünya dememizin nedeni yaşam alanımız sabit bir zeminde ve suyun bükülemeyeceği için verilen kısa bir tamlamadır. Dünya Düzdür ve Dönmez dönen evrenin kendisidir 1400 yılında bir adam Güneşi merkeze koydu diye Dünya yuvarlak olmak zorunda değil dönmeside gerekmiyor. Jiroskop olayını denemek için İPhonedaki pusula uygulamasını açıp deneyen insanlarda eğimi gösteren derecenin sabit kaldığını görmüşlerdir.
Bohnenberger tarafından icat edilmiştir ve jiroskop adı 1852de Dünyanın dönüş hareketini incelemek üzere yaptığı deneyler sırasında J. 02092017 2038 umberto d. Beşinci olarak diye devam etmek isterdim ancak bu listeyi istediğiniz şeylerle doldurabilirsiniz.
2 tenis gibi mükemmel bir küreyle yamuk bir yapıya sahip dünya kıyaslanmış. Çocuk veya yetişkin herkesin ilgisini çekecek bir ürün. İki kanatlı böceklerde bulunan çok küçük uçuş kontrolü jiroskopları ise çubuk şeklinde olup dönme hareketi yerine titreşim hareketi yaparlar.
Bu jiroskop denilen bence büyülü alet nutasyon ve presesyon adı verilen çeşitli hareketlerde bulunur. 13 sayısının uğursuzluğuna inanır mısınız. Ekseninin yönü dönerken dayanağın doğrulusunda bağımsızdır.
Yön bulmak ya da ölçmekte kullanılır. Fakat uçan bir uçakta jiroskop hep dik duruyordu hiç geriye doğru hareket etmiyordu. Neden 12 ya da 14 değil de 13.
Uzayda ışık hızına yakın hızda Dünyaya yaklaşan bir elektron Dünyamızı yuvarlak değil de sadece 17 m kalınlığındaki yassı bir disk olarak görür. Fizik kanunlarını altüst eder. Bob Knodel bu teori için videolar yayınladığı bir YouTube kanalı var.
Peki bunun aslı astarı var mı. Eğer hala Dünyanın ne kadar düz olduğunu anlamak için uçaklara güveniyorsanız çok hassas ve çok pahalı bir jiroskop almanız gerekir. Kötü şans getirir derler.
Düz dünyacılar jiroskop deneyini yapıyor ve bu sapmayı tespit ediyorlar. Pek bilinmese de dünya da bu hareketi yapar. GyroGear AR-GE Müdürü Gordon McCabe elin ön yüzüne topaç mantığıyla çalışan jiroskop yerleştirmelerinin elin titremeden düz durmasını sağladığını belirtti.
Mesela ipin üstünde parmak ucunuzda döner. Düz dünya sathının üzerinde devamlı ilerleyen bir yolcu bir çember çizerek başlangıç noktasına tekrar gelebilir. Düz bir Dünyaya tepeden bakınca da çekim kuvveti merkeze doğrudur ancak bu durumda bahsi geçen jiroskop iddiasında olduğu gibi herhangi bir eğilmenin gerçekleşmemesi için çekim kuvvetinin buradaki illüstrasyonda gösterildiği gibi dağılımlı olmalıdır Hazırlayan.
Foucault tarafından Jiroskop adı verilmiştir. Dönerken açışla hızını koruyabilir. 1Uçaklar Jiroskopla uçar jiroskop ise eğim almaz yani eğer dünya düz olsa uçaklar direkt uzaya uçardı.
Düz dünya haritasında ankara dan LA a cetvelle düz bir rota çizin göreceksiniz ki uçak aynı yolu parabolik değil düz olarak gidiyor farklı yerleri de deneyin uçaklar rota çizerken parabolik rota çizemez rota ger zaman düz olmak zorundadır sadece rota değişim noktaları vardır uçakla giderken uçağın aniden yan dönerek rotasını değiştirmesi gibi. Dünyayı çember olarak kabul edersen uçak daha geniş bir çember çiziyor demektir.
Jiroskop Nedir Muhendis Beyinler
Duz Dunya Teorisini Curuten 12 Kanit Kozan Demircan
Duz Dunya Teorisini Curuten 12 Kanit Kozan Demircan
Duz Dunya Teorisini Curuten 12 Kanit Kozan Demircan
Duz Dunya Teorisini Curuten 12 Kanit Kozan Demircan
Duz Dunya Teorisini Curuten 12 Kanit Kozan Demircan
Duz Dunya Teorisini Curuten 12 Kanit Kozan Demircan
Posting Komentar untuk "Düz Dünya Jiroskop"